Ridkalas

Vill du fira din födelsedag hos oss?

Vi i ungdomssektionen Kusen på Köpings Ridklubb anordnar ridkalas för barn och ungdomar. I ridkalaset ingår att barnen får prova på att rida en hinderbanan, kalasfika och en spännande skattjakt. När barnen rider finns det alltid personal som går med. 

Vi börjar med ridningen och efter att alla har ridit klart serveras det saft, kakor och glass till barnen i vår fina cafeteria. Det går bra att ta med egen tårta eller annat gott till fikat om det önskas. När ni bokar ridkalaset är det viktigt att ni informerar oss om någon av deltagarna har någon form av mat-allergi. När alla har fikat klart får födelsedagsbarnet öppna de presenter som hon/han har fått av de andra kalasdeltagarna.

Vi ansvarar för att köpa in allt fika till kalaset.

Efter fika och paketöppning får barnen gå en skattjakt i våra lokaler på ridskolan. Skatten är en godispåse till varje barn. När skatten är hittad och alla har fått sin godispåse avslutas kalaset.

Våra barnkalas tar ungefär två timmar, tiden kan variera lite beroende på hur många barn som deltar på kalaset.

Max antal deltagare på våra ridkalas är 15 barn. Kostnaden är 100 kronor per barn. 

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ: Barnen ska ha långbyxor och gärna skor med klack. Meddela om någon är allergisk mot något. 

Ridvästar och ridhjälmar finns att låna på anläggningen om så behövs. 

Vid bokning och frågor: kusen@kopingsridklubb.se eller ring eller Ebba 072-0533431

 Mvh, Kusen 

Följ Våra Sociala Medier

Senaste Nyheterna

Besök gärna våra sponsorer!

Trendande

Senaste Nyheterna

Vårpokalen 2023

Under våren bjuder vi in till klubbtävlingar i dressyr och hoppning, tävlingarna ingår i Vårpokalen.  Välkomna att tävla och titta och heja på alla våra

Läs Mer »

Siten kopingsridklubb.se använder cookies. Genom att använda kopingsridklubb.se accepterar du vår använding av cookies.  Lär dig mer