Tävlingar

Tävling

Vi har tävlingsverksamhet främst i hoppning och dressyr. Licenserade ryttare är välkomna i alla grenar. Tävlingsverksamheten baseras på övrig verksamhet av vilja och intresse. Det är vi tillsammans som skapar det vi vill ha. Du är välkommen att delta på allt som arrangeras samt med egna idéer och förslag.

Tävlingar
De tävlingar som arrangeras syns i tdb. Ansökningarna görs alltid i september året innan. Fler ansökningar kan tillkomma under året.
Inför varje tävling som arrangeras finns större eller mindre sysslor att fixa. Var gärna med och hjälp till på något sätt inför, under eller efter tävlingarna. Varje liten syssla är viktig inför tävlingarna som du kan vara en del av och det är ett bra sätt att lära känna övriga tävlingsryttare

Licens
Vill du tävla för Köpings Ridklubb löser du licens i tdb samt anmäler medlemskap via minridskola.se eller mailar till info@kopingridklubb.se om du varit medlem sedan tidigare och vill förnya ditt medlemskap.

Lagtävlingar
Vi anmäler lag i de grenar på den nivå som det finns intresse att delta. Minst 4-5 ekipage krävs för att ett lag ska kunna anmälas. Är du intresserad av att rida i lag? Meddela intresse till tavling@kopingsridklubb.se eller till den kontaktperson som utses när laginformation kommer i början av varje termin. Vi har gärna ha med oss en stor hejarklack när vi åker på lagtävlingar. Se var tävlingar rids genom att klicka HÄR.

Jackor
I klubbkollektionen kan du beställa kläder. Alla tävlingsryttare har möjlighet att beställa jacka med tilläggstext ”Tävlingsryttare”. Om du vill beställa text ”Tävlingsryttare” ange det i meddelandet när du beställer din jacka. Texten broderas under klubbloggan på ryggen.

Klubbkollektionen kan du själv beställa från Glada Hästen i Spiltan.

KRK – Championatet
Varje år delas ett pris ut till det ekipage som samlat ihop flest poäng på tävlingar under året. Priset delas ut i hoppning och dressyr för ponny och häst. De vinnande ryttarna får ta emot priset under lucia showen i december. Läs mer om riktlinjerna för KRK Championatet.

Tävlingssektionen
Är den grupp som ansvarar extra för tävlingar och tävlingsverksamheten. Vill du vara med? Kontakta någon av dem. Följande är med i tävlingssektionen:

Lotta Solheim
Kristine Eklund
Jessica Fant
Hilda Karlsson

Kontaktuppgifter
tavling@kopingsridklubb.se

BG 789-2383
Swish 123 175 70 61

Anläggningsskiss vid tävling

Följ Våra Sociala Medier

Senaste Nyheterna

Besök gärna våra sponsorer!

Trendande

Senaste Nyheterna

Siten kopingsridklubb.se använder cookies. Genom att använda kopingsridklubb.se accepterar du vår använding av cookies.  Lär dig mer